Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holstebro Radikale Venstre

Profil

Johannes Lebech
MF stedfortræder
Tlf: 3337 4708
Region Midtjylland
Vestjyllands Storkreds
Struerkredsen
Profil

Jeg har været med i dansk og international politik i mange år som lokalformand, landsformand, minister og medlem af Europaparlamentet.

Jeg er født i Stohom, og bor i Holstebro, hvor jeg gennem 35 år har undervist unge på gymnasiet i dansk og historie.

I en alder af 66 år stiller jeg op til Folketinget med min erfaring og  mit netværk i bagagen. Sammen kan vi gøre en forskel.

Jeg er opstillet som kandidat i to af opstillingskredsene Vestjyllands Storkreds: Holstebro Kredsen samt Struer-Lemvig Kredsen.

Se det Danmark, jeg ønsker: Klik her.

Følg med på Facebook

Demokrati - 29.05.2015

Valget handler om at finde vej

I 110 år har Radikale Venstre været med til at forme det danske samfund. Vi er socialliberale. Vi tror på både den enkeltes ansvar for eget liv og på det fælles ansvar. Den dobbelthed er hemmeligheden bag vores gode samfund i dag.

I en globalisteret verden skal Danmark være en del af et stærkt nordisk og europæisk fællesskab. Vi løser bedst vores udfordringer i fællesskab. Også på Christiansborg.

Læs mere
Johannes Lebech