Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holstebro Radikale Venstre

Vi vil afskaffe ungdomsarbejdsløsheden helt

Holstebro Kommune har 900 unge mellem 16 og 29 år, som står udenfor arbejdsmarkedet eller uden uddannelse. Radikale Venstre i Holstebro vil have afskaffet ungdomsarbejdsløsheden i Holstebro Kommune.Holstebro Kommune har 900 unge mellem 16 og 29 år, som står udenfor arbejdsmarkedet eller uden uddannelse. Radikale Venstre i Holstebro vil have afskaffet ungdomsarbejdsløsheden i Holstebro Kommune ved 

  • Sammen med virksomhederne vil vi afskaffe ungdomsarbejdsløsheden i Holstebro Kommune. De næsten 900 unge mellem 16 og 29 år, der i dag er uden uddannelse og job, skal tilbage på sporet.
  • Vi skal have flere praktikpladser og mentorordninger for de borgere, der ikke kan arbejde fuldt ud, f.eks. sårbare borgere og flygtninge.
  • Vi vil have kommune, uddannelser og erhvervsliv til at arbejde tættere sammen. Skabe flere jobs og gerne grønne. Jobcentret skal fokusere mere på reel jobformidling.
  • Når kommunen udbyder serviceopgaver, vil vi sikre den sociale, grønne og økonomiske balance.
  • Vi kæmper for Måbjerg Bio Energy, udviklinge af Geopark Vestjylland og Danmarks bedste laksefiskeri. Grøn turisme skal skabe flere jobs.

Læs mere om de radikale kandidaters mærkesager her