Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holstebro Radikale Venstre

Publiceret

23. oktober
2017

Rasmus Ramme Henriksen

Vølundsvej 29
7500 Holstebro

Togbetjent

T 2679 5428
E Rasmus-arriva@hotmail.com

Facebook
Rasmus Ramme - KV17

Altinget

Læs mere om Rasmus på Altinget - og test, om du er enig med ham.Om Rasmus

Plejer du at sige A
Så skulle du overveje at sige B

Jeg har altid set mig selv som Socialdemokrat, men ikke længere. Jeg har meldt mig ind i Radikale Venstre og stiller op til kommunalvalget i Holstebro Kommne for at gøre en radikal forskel i byrådet.

Det er nu så svært at se forskel på Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, at de to partier såmænd lige så godt kunne slå sig sammen. Og så står jeg bare af.

Vi har store udfordinger med integrationen i Danmark, men løsningen hedder ikke pisk, pisk og atter pisk. Den hedder heller ikke blødsøden rundkredspædagogik i en tro på, at det hele nok skal gå, hvis vi bare giver hinanden tid. Løsningen hedder ansvar.

Jeg er medlem af profilrådet på Nørre Boulevard Skolen i Holstebro og kan se, hvordan folkeskolen indtil nu har været sig selv nok. Det dur ikke.

Folkeskolen skal i langt højere grad arbejde sammen med Ungdomsskolen og ungdomsuddannelserne med ét fælles fokus: mindst 95% af alle unge, der forlader folkeskolen skal gennemføre en ungdomsuddannelse.

Vi skal turde stille krav til hinanden. Krav om samarbejde. Krav om klare mål. Krav om opfølgning.

På Nørre Boulevard Skolen stiller vi nu krav om, at alle forældre skal komme til skole-hjem-samtalerne. Også forældrene til de to-sprogede børn. Alle har et fælles ansvar. Vi skal ikke bare tale om hinanden. Vi skal tale med hinanden - på en ordentlig måde.I byrådet vil jeg kæmpe for:

  • At få de ressourcestærke forældre til fortsat at vælge folkeskolen.
  • At flytte ungdomsskolen til den gamle Sct. Jørgens Skole.
  • At give børn og Unge i Holstebro Kommune gratis bustransport.

Som medlem af Profilrådet i en folkeskole oplevede jeg, hvordan radikale Torben Gudiksen har lyttet til os på en anden måde, end vi er vant til. Torben har været foregangsmand for Holstebro-modellen, som betyder, at vi langt om længe kan fordele andelen af to-sprogede elever på alle folkeskoler i byen. Det er for mig i den grad at tage ansvar. Det har jeg stor respekt for.