Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holstebro Radikale Venstre

Her er Rohdes afløser: Hun har fingeren på pulsen

For anden gang indenfor tre måneder peger en enig bestyrelse i Radikale Venstres lokalkreds på en ny folketingskandidat.

Det bliver næstformanden i Region Midtjylland, Hanne Roed (R), der skal overtage pladsen som folketingskandidat for De Radikale i Holstebro og Viborg.


Posten blev ledig, da Jens Rohde efter blot tre måneder som kandidat i begyndelsen af ugen valgte at skifte til Frederiksberg-kredsen.


- Hun har fingeren på pulsen, og man mærker hurtigt hendes interesse for både hele regionen, men også for vores områdes potentialer og udfordringer, fortæller formand for Holstebro-kredsen Christina Steenberg Juul, som ser frem til et endnu tættere samarbejde med Hanne Roed.


- Der er ingen tvivl om, at Hanne Roed er en seriøs folketingskandidat med det radikale socialliberale hjerte på rette sted. I sit bagland er hun kendt for sin oprigtige interesse i hele det midt- og vestjyskeområde, og det ligger i tråd med, at hun som regionsrådspolitiker har gjort en dyd ud af den tætte kontakt med alle dele af regionens kredse, siger Christina Steenberg Juul.


Hanne Roed har taget turen op gennem Radikal Ungdom og har siddet i Regionsrådet siden 2014. Hun blev ved valget i 2017 udpeget til næstformand i Region Midtjylland, og er desuden medlem af VIA University Colleges bestyrelse.


- Jeg glæder mig til arbejdet. Jeg kender til forholdene i Midt- og Vestjylland fra mit politiske arbejde. For mig har det været en æressag at deltage i så mange møder i Storkredsen som muligt, så min bil vil gerne til Holstebro og rundt i hele Midt- og Vestjylland. Et område jeg holder rigtig meget af, siger Hanne Roed.


Bestyrelsen for Radikale Venstre i Holstebro peger enstemmigt på Hanne Roed som folketingskandidat for den lokale valgkreds i Holstebro. Opstillingsmødet vil blive holdt den 22. september, hvor medlemmerne skal stemme om hendes kandidatur. Men hun er foreløbig eneste kandidat.Kilde: Lemvig Folkeblad - artikel af Jesper Markussen